Så er det imorgen….

Vi har faktisk ikke sagt det til Máni endnu. Han havde jo så svært ved at klare at han skulle sove 48 nætter før Liva kom, fordi vi kom til at fortælle det lidt tideligt. Men jeg ved at han kommer til at lyse op når han vågner fredag morgen og ser sin onkel Jeppe, sin tante Anna og kusine Liva. Han synes Liva er enormt sød – og dagene bliver nok lidt svære for Óliver, fordi storebror har meget klare præferencer omkring yndlingsbaby når Liva er i nærheden. Indtil videre er der planer om Sugarcubes´fødselsdags koncert fredag aften, og så selvfølgelig zoo-tur og svømmehal. Og så må vi se hvad tiden ellers byder sig på. Og så kan det jo være, Troels, at min anden bror vil gå i byen med mig og drikke en enkelt øl eller to… ´:-) Vi glæder os. I mellemtiden vil jeg gå igang med en af de kedelige ting ved at være sproglærer – at rette 80 stile… Snork.

Vi ses, Kim.

PS: Sidste aften på klubben iaften, så fremover har jeg kun to jobs og 120% normalstilling – ikke flere arbejdsdage med 14 timer… Yes!

- 4 kommentarer til Så er det imorgen….

4 Replies to “Så er det imorgen….”

 1. Kære Kim
  Ja, forventningens glæde er stor. Liva snakker meget om at flyve til “Island-Mamu-Oliver”, og vil med ca. en times mellemrum gerne se billeder af jer 4 – især Máni. Så jeg tør slet ikke tænke på hvor meget vi skal snakke om jer BAGEFTER :o)

  Vi ses om lidt! Knus, A

 2. Ja men far tror du virkelig jeg ikke kan læse hvad du skriver og nu skal jeg vente i flere tusind timer. Far er skrýtinn. M

 3. Hallo Kim. Dig rette rette 80 stile?! Er det 80 skrevet med fiskeblod eller hvad? Hvad ved du en skid om Islandsk?

  Du lyver!!!

 4. Jeg. Underviser. Ikke. I. Islandsk. Jeg underviser i…..

  (Trommehvirvel)

  DAAAANSK!

  Dansk…du ved. Karen Ditlevsen og Tove Sprogøe. Jylland, leverpostej, Saxo. Så det er 80 stile på dansk. Og dansk, det ved jeg jo så mere end en skid om… Tag så og spis dine alzheimar piller 🙂 Og, nej – de er ikke skrevet med fiskeblod, de er skrevet med bøgeblade, himmelbjergssand og muldjord.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading