Søndag

2006_1010_snaefell_0062 2006_1010_snaefell_0041 Jeg begynder torsdag: Drengene syge, Kim har dem formiddag, jeg kommer hjem til frokost, så Kim kan komme på arbejde. Men når Kim kommer hjem, skal vi til det. Jer der kender mig, ved at jeg ikke er pisse glad for shopping og jeg er især ikke glad for shopping sammen med mine børn… men Máni skal have en ny vinterjakke, så vi må til det. Fruen i huset må bidde tænderne sammen og gøre det der gøres skal. Vi tager i Kringlan – i Hagkaup og prøver at finde en jakke. Máni er semi interesseret og synes det er federe, når Óliver har grædt sig op af indkøbsvognen og er styrtet af sted over i legetøjsafdelingen, at løbe derover sammen med lillebror – der by the way også lugter lidt mærkeligt….. Altså 2 forældrer der prøver at finde sutsko og jakke på skift, en stor og en lille dårligt lugtende unge i legetøjsafdelingen at spille på instrumenter. Den polske sirkusmor lægger sig udmattet på gulvet og vil hjem 🙂 Men hun finder dog sutsko, sorte med edderkoppespind på til den lille. Han er helt vildt, nægter andet end at få dem på NU og beholde dem på. De andre sko kan r…. og ho…. Hun finder også et par til den store dreng og nej, hvor har han fået store fødder… han er dog også tilfreds, så vi kan forlade Hagkaup. Dette er kun første halvdel af shopping turen, men den sidste halvdel vil jeg ikke skrive om…. den var lidt for spændende 🙂 Men vi kommer hjem og Máni vil have sine nye sko på og hvad finder han i dem…. masser af papir – det er da klart de har passet godt. Så nu har Máni sutsko, der er dobbelt så store som hans fødder…. det er også rart. Man skal ikke altid skynde sig ud af de ellers lidt frygtelige butikker….. 🙂

Fredag: styrte rundt, købe inde, gå til lægen (drengene får medicin, har fået ørebæntendelse begge to) og så tage af sted i sommerhus. Skønt.

Lørdag: Det blæser så meget, at vi ikke kan være ude – det bliver dog til 45 minutter formiddag og en 15 minutter eftermiddag…… Vi hygger os. Máni og Kim laver lego, Óliver nusser rundt og jeg læser. Får læst en hel bog. Dejligt.

Og nu er det så søndag. Hjem fra sommerhus kørte vi forbi afi og amma, der lige var kommet hjem fra København. Havde købt tøj til drengene, hvilket er super skønt. Og Máni ville ikke med hjem. Så jeg måtte hente ham senere. Nu skal vi til at putte ungerne og se en film. Rigtig søndags beskæftigelse.

Håber I har haft en god weekend, kærlig hilsen, Erla2006_1010_snaefell_0050

- 11 kommentarer til Søndag

11 Replies to “Søndag”

 1. Hæ sé að þið hafið haft það gott um helgina og Óliver búinn að læra að bæta á eldinn

  kveðja Ragnheiður

 2. Hej Erla – endelig har jeg tid til at kigge og kommentere 😉 Sad og kiggede på jeres billeder – hold op hvor Oliver er blevet stor (der hvor han sidder bag på cyklen…)! Her går det også godt – rollen som mor, syntes til tider at være hård. Klarhed om det ansvar man pludselig besidder og tilsidesættelse af egne behov, gør at jeg tuder som pisket – dog kun kortvarigt, for når jeg kigger på Ulf så griner han til/af mig og jeg må selv grine med! Nok det er nemmere at være en far… Men jeg skal ikke klage, Jeppe kysser min kind ‘du er den bedste mummi i verden!’. Håber weekenden i sommerhuset har ladt dine batterier op 😉 Knus Sabrina.

 3. Hej Erla ,Hsker lignende familieshoppetur i Bilka ved Århus ved Juletid!Aldrig mere,tænkte jeg.Håber drengene klarer deres ørebetændelse!Skal til samtale på Ryomgård Realskole i morgen så må vi se om der er bid.
  Knus bedstemor.

 4. Juhuu!Erla,godt du krydsede fingre for jeg fik jobbet!Det er en privat Realskole,så de er ikke ramt af nedskærringer,ligesom de ofentlige skoler.Gammel skole fra 1913,med gamle traditioner med morgensamling af alle skolens elever,og morgensang.Lidt ligesom efterskoler og højskoler,spørg blot kim og Troels,om hvor højt de elskede deres efterskoleophold!Ja og så skal jeg undervise i mine liniefag.So I am happy!Knus Hella!

 5. Tak for hilsen glæder mig til de nye udfordringer!Glæder mig til at høre nyt fra Troels,når han retunere fra Sagaøen.Men I har jo gæster nok fra Danmark,så bedstemor venter til der er mere ro på.Det glæder mig at I har det godt deroppe nordpå,og stortrives!
  Knus Hella.

 6. Pingback: Seks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading