Maaske paa tide at fruen i huset lader höre fra sig

Sidder paa arbejdet og skal undervise om 25 minutter. Det gaar fint paa arbejdet, selv om jeg nu ikke ved om jeg gider hive og trække i teenagere mange aar endnu 🙂 Jeg underviser kun dansk, saa Danmark er ikke saa langt væk i min hverdag.

Máni har det ok i börnehaven. Er ked af det naar jeg afleverer ham, hvilket ikke er rart for moderhjertet, men har saa haft en god dag naar jeg kommer og henter. I dag tager jeg op til Akranes til mor og Sveinn med drengene. Kim kommer först hjem klokken 22, saa det er rart at kunne faa aftensmad og hygge der. I gaar tog jeg hjem til far og Ingibjörg. Tog i svömmehallen med lillebror og drengene og saa hjem til afi og amma at spise mad og se lidt tegnefilm. Naar man er deltids enlig mor er det rart med familie tæt paa.

Jeg har meldt Máni til gymnastik og det glæder han sig til. Det begynder paa lördag klokken 10, paa hans födselsdag. I dag skal vi have bagt kage, som han kan faa med i börnehaven – se om jeg kan lave noget flot….. maaske kan mor hjælpe 🙂

Óliver har det godt – de fortæller at han hele dagen er travl og glad i börnehaven saa det er godt.

Haaber I har det godt, knus Erla

- Ingen kommentarer til Maaske paa tide at fruen i huset lader höre fra sig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading