Feeding more'n'more…

Video af vores fede tur til thorsmörk. Og ta da daaaa, Kim snakker upåklageligt islandsk til sidst. Måske jeg skulle blive vandfaldsturistguide 🙂

Ellers er jeg jo begyndt at længes lidt mod det danske, så jeg er begyndt at høre radio på nettet, og begyndt at interessere mig lidt for den bedre del af de danske blogs. Indtil videre synes jeg at Informations Radar Blog har gang i nogen sjove diskussioner, jeg synes at webmercial er lidt tung i designet, men interessant, Asynkron beskæftiger sig med net, familie og muligheder, Sønder har gang i noget Sundaybash og sjove opmærksomheder fra et liv i Danmark og Pollas skriver om medielandskabets uvejsomme terræn derhjemme. Jeg skal bare lige have fundet den helt rette feed-reader. Jeg tror at Newzie er et rigtig godt bud på en fed tekst-reader, men jeg vil gerne have en der også kan downloade video- og podcats, som fek.s. alle de super fede feeds som DR byder på.

- 2 kommentarer til Feeding more'n'more…

2 Replies to “Feeding more'n'more…”

  1. Vi taler ren æstetik her. Men okay, hatten af for eksperimenter med at få wordpress til at ligne noget andet end wordpress – jyg synes bare der er alt for få poster på forsiden og at idéen med at lægge alt indhold nederst på siden virker lidt øhh, modarbejdende, sådan i forhold til nem navigation. Men fuck designet – det er jo indholdet der tæller, ikke sandt 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading