Stats

…Hm, et gennemsnit på 220 besøgende om dagen i Maj måned. Og der er ca. 15 der stemmer hver gang der er en ny afstemning. Så enten kikker folk i gennemsnit ind på siden 14 gange om dagen, eller også er der 202 hemmelige surfere som vi ikke helt ved hvem er… Spændende. Se de smukke tøser i KBH:

- 3 kommentarer til Stats

3 Replies to “Stats”

  1. fedt billede, hvor kan jeg møde de to skønfugle henne?

    Skynd dig nu ti Island, jeg savner jer. Jeg giver rom og cola og så kan vi snakke om forskellen på hits og visits i de der web statistiks.

  2. Altid kun hygge i Köben. Ragnheiður ringede mange gange for at fortælle mig hvor hun var hen. Jeg blev kun misunderlig.

    Men nu er jeg snart på vej, den 23. juni og glæder mig vildt.

    svigemor

  3. Du holder bare nallerne fra min skønfugl 🙂 Men klart, jeg synes faktisk det lyder tillokkende med et glas sprit i den stjerneklare polarnat, mens vi bruger udforskningen af webstatistikkernes tal som undskyldning for at blive siddende… Glasset er halvt fuldt, ses nordpå, Kim

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *