Feedback / Rundhyl

Forleden talte jeg med en af emtekaer.dk’s faste læsere. Og jeg spurgte om han nu havde set den der video jeg havde lavet. Det havde han da. Han synes den var pissefed – de havde grinet meget af den inde på arbejdet. Og så er det jeg tænker: “hvorfor smider han ikke den positive feedback ind på hjemmesiden istedet?”. En del af forklaringen er måske at folk stadig tror at nettet er envejskommunikation. Det er det tildels også – men ikke så meget mere. Med ankomsten af Web 2.0 er nettet i langt højere grad blevet til et socialt fænomen, med udveksling af billeder, bogmærker og video – og vi kender allerede chat og skype. Den nye måde at bruge nettet på handler i høj grad om at kaste håndtegn og give gode råd. Sende elektronisk feedback og vise at man sætter pris på det folk laver og bruger tid på – også så de kan gøre det bedre. Jeg kan jo se flickr, del.ici.ous, getdemocracy, google earth community, wikipedia og flock som eksempler på det nye. Men måske handler det også om at man synes det er pinligt at være den første der smider en kommentar. I så tilfælde kan jeg nok ikke gøre noget. Men jeg håber at folk efterhånden vænner sig til at bruge nettet på den nye måde – fordi dialogen mellem os gør det væsentligt sjovere at lave en blog. Nettet som elektronisk bibliotek er en gammeldags og efterhånden ubrugelig metafor – nettet er ved at transformere sig til et stort fælles projekt, hvor man sammen skaber indholdet og inspirerer hinanden. Web 2.0 gør nettet væsentligt mere interessant, og da vi nu bruger så meget af vores tid online, så er det da også på tide at nettet afspejler det vi er – nemlig individer der har det bedst ved at indgå i givtige fællesskaber, som kan være med til at bekræfte os selv og hinanden. Så kom med kritik, kom med ros – skriv gab eller flot flot – så lever og ånder emtekaer.dk langt mere og langt bedre…

Webmaster Kim…

- 2 kommentarer til Feedback / Rundhyl

2 Replies to “Feedback / Rundhyl”

  1. halló – så vil jeg som en ivrig læser af emtekær.dk, gerne være den første til at sige du har fuldstændig ret! Flot flot. Hvorfor kan man ikke krydse af i “nethaj” i din Islands afstemning?
    kh inga
    ps nu må du gerne tilføje mig på din Roskilde liste 🙂 og Niclas får lov at dele telt med mig.

  2. Han er heldig mand – og det bliver nogen rigtig fede dage på Ruskilde, meget snart endda!
    Tak for dine håndkast i retningen af mine evner som webnørd, det r tiltrængt når man sidder time efter time og prøver at ramme sin snævre målgruppe med brugbart tidsfordriv. Og nu har jeg indsat både jers fødselsdage og jeres bryllupsdag ind i dato-dimsen ude til højre, så kan det være vi husker det 🙂 Ses snart, ha’ det lækkert indtil da.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading