Anti-Spam

Ligesom med e-mail, så findes der også spammere der efterlader deres l… på hjemmesidesystemer som vores. Og engang imellem lykkes det for dem – men vi fanger det meste (eller det vil sige, at det gør WordPress).

Men fordi at jeg ikke gider og sidde og slette Spam hele tiden, så skal man fremover besvare et simpelt regnmestykke inden man kan efterlade en kommentar – bare for at bevise at man er menneske og endda kan læse dansk 🙂

And for all the icelanders, in the future you have to add the numbers you see just above the comment box, when leaving comments. So that the spammers don’t win.

- 6 kommentarer til Anti-Spam

6 Replies to “Anti-Spam”

 1. Desværre Kim, det virkede ikke. Denne kommentar er skrevet af en meget klog robot, der kan læse dansk, har fine følelser og iøvrigt er enormt skarp til matematik…

  Spam, Spam, Spam

 2. Hey Kim, sorry about not getting into Listaháskólinn, their loss, seriously. You´ll just try again next year! And congratulations on selling the school!

 3. Thanx a bunch Sólrun – I’ll show them 🙂 Well, I know that Philip Starck hasn’t got any formal education, so if he can do it, so can I… Hope to see you on Iceland sometime, maybe for a grand new-years eve once again. Have a good time in the US – and watch out for the repuplicans…

  – Kim.

 4. Tja, der er jo tonsvis af plugins – men de fleste af dem er noget med at tjekke mod en ‘black-liste’ på nettet, som man jo ikke kan være sikker på er opdateret osv. Og så er der nogen med optisk karakter genkendelse (du ved “skriv det du ser her”) som vist er de bedste, men dem kunne jeg ikke liiige finde nogen af 🙂

  Så. Indtil da virker det her glimrende – jeg har selv oversat det til dansk, der er kun tre liniers kode man skal oversætte.

  http://www.herod.net/dypm/

  Glæder mig til vi deler ø – Kim.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading