Juhu! Vi aktiverer dig…

Nå, nu liiige inden vi præsenterer den seneste udvikling på emtekaer.dk, så vil jeg lige med glæde og bæven i stemmen fortælle at jeg skal til telefon interview på kunstakademiet på mandag kl. 14:00 dansk tid – så kl. 15 ved jeg måske besked (Neeej, det gør du da ikke, siger Erla). Altid rart med en retternisse bag skulderen 😉

Nå, det nye på emtekaer.dk – aftstemninger! Ta da daaa! Kig ud til højre, der kan I under vores anbefalinger se den nyeste aftstemning, og den første har Erla fået lov til at formulere – vi kan næsten ikke vente på jeres deltagelse…

Høje fem, Kim…

- 5 kommentarer til Juhu! Vi aktiverer dig…

5 Replies to “Juhu! Vi aktiverer dig…”

 1. Halló systir mín,
  ég held, því miður, að ég komist ekki 3. maí.
  Lokauppgjörið í skólanum er nefnilega 4 maí og ég
  verð að mæta þá til að fá einingarnar metnar.

 2. elsku solveig – takk fyrir skilabodin.
  vid sjaumst tha bara um helgina – 6.mai. Gangi ther vel med allt saman.

 3. Jeg er fuldstændig enig med dig Kristjansson – ordet “Tis” er jo et af de meget få ord der faktisk udtales bedre hvis man bruger overlæben til at sige ordet. Hvilket jo klart højner den humoristiske værki… Jeg ved ikke hvad der sker for folk. Tis, tis, tis… Kim

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *