Won stæp kloza'


Yahoo!
Erla, min kære blomst af en kvinde, besluttede sig lige idag for at ringe og tjekke om de ansatte ved kunstakademiet i Island nu også havde helt fat i den lange ende – og det havde de. Det vil sige, at de havde måske endda næsten lidt for godt fat – jeg skal nemlig til samtale på kunstakademiet i overmorgen kl 9:30. Det havde bare været svært at få fat i mig. Så vi har aftalt at jeg istedet ringer imorgen, og så ordner vi interviewet over telefon eller med webcam og sår’n via messenger eller skype.
Ligesom til kunstakademiet i Danmark er nåleøjet også omkring 800 ansøgere til 30 pladser. Så alene det at det lykkedes at komme til samtale, må siges at være et godt lille klap på skulderen til hr. Emtekær. Tænk hvis jeg kom ind…wow. Så skulle jeg eddermame forfølge mine drømme til de blev forpustede…

Kryds fingre – Kim…

- 6 kommentarer til Won stæp kloza'

6 Replies to “Won stæp kloza'”

  1. Just be really cool tomorrow and of course try to be arty, say weird things, I think that will help. Cross my fingers for you.

  2. Ja KIm jeg sidder her og krydser både fingre og tæer,næsten,men so far so good,allene det at du er blevet kaldt til samtale,er et kæmpe skulderklap,men nu er det saksusme også jeres tur til at få lidt medvind
    Good Luck Kim! Knus mor!

  3. Tak for dcn massive support – og de kreative forslag til taktik. Jeg kan mærke kærligheden strømme imod mig fra det nordatlantiske 🙂 Jeg skal nok holde jer opdaterede…

    – Kim

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading