Fastelavn og fotosafari…

Øv. Der er sku’ da heller ingen ting der kommer let. Jeg troede at når man fik et fedt kamera, så fik man også fede billeder. Men nej. Man kan stadig tage billeder der er ikke engang er lige så gode som ham onklen der tager billeder til grillebarens menukort. Well. Men okay, billederne bliver først komprimeret i kameraet til JPG. Så bliver de ‘resized’ på computeren inden upload. Og så ‘resizer’ galleri-softwarens på vores webserver så billederne endnu en gang, så de passer til skærmen. Og så har jeg indtil videre fotograferet i 5 Megapixel, fordi os der er vokset op med Pentium 133 er vant til at spare på pladsen. Well, øvelse gør mester. Jeg må til at lege lidt mere med indstillingerne – også mine egne…

Fastelavns billeder.

Fotosafari i Stege og omegn.

- 2 kommentarer til Fastelavn og fotosafari…

2 Replies to “Fastelavn og fotosafari…”

  1. Flotte billeder Kim. Du er godt i gang med at pröve jeres nye camera.

    I er flotte i fastelavnskostumerne. Er det i Manis börnehave.

    Det er koldt er i dag -3° og blæser sa det var ikke sa godt for börnen som syngede i butikkerne i dag.

    Kristin har födselsdag í dag er blevet 11 ar gammel.

    hilsen tengdó

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading