Billeder fra lejligheden

Klik her for at se vores nye hjem.

Lejligheden har et kombineret arbejds/hoppe/lege værelse, kombineret spise/tv/hygge stue, køkken, pulterkammer, skifte-bleer-gang samt fælles soveværelse. Trangt. Hyggeligt. Som i de gode gamle dage før verden gik af lave 😉

Der roder dejligt meget – vi må se om det aftager hen af vejen.

- 4 kommentarer til Billeder fra lejligheden

4 Replies to “Billeder fra lejligheden”

 1. Sæl dúllurnar. Þetta er rosalega fín og notalegt. Sameiginlegt vinnuherbergi og leikherbergi??? og síðan öll í sama herbergi.

  Máni og Óliver eiga eftir að elska þetta að vera í svona litlu plássi og alltaf saman, saman, saman.

  Gaman að fá þessar myndir, betra að hugsa um ykkur þegar að maður er búin að sjá umhverfið. Er rosalega ánægð með þetta.

  Máni mundi kannski lána ömmu dýnuna sína ef að ég kem í heimsókn?

  kveðja amma, mamma og tengdó

 2. Hej alle fire ! Det ser rigtig hyggeligt ud,og nu får forældrene sikkert også lidt mere overskud når de ikke skal have ansvar for flere hundrede kvadrat-meter i deres fritid,der er jo nok at tage vare på med sådan et par herlige krudtugler som Mànì og òliver.Rigtig ” good luck”,med jeres lille nye hjem,for det har I saksuseme fortjent !

  Mange kærlige hilsner Bedstemor Hella

  P.S. Tak for sms Kim !

 3. hey kim rart at se det går godt med dig og din kone og jeres børn….her på marinbergskole er der jo sket så meget vi har fået en ny dansklærer og matematiklærer men vi holder stadig allesammen håbet om at få dig som lærer igen oppe :o) vi savner dig så meget og alt er faktisk blevet så trist og kedeligt efter du er rejst..jeg håber at du en dag vil komme tilbage og alt vil blive ligesom i fjerde klasse…det håber vi allesammen….hils din kone og dine søde sønner…ps.vi håber at du snart kommer på besøg i vores klasse kærlig hilsen nadia veis og din gamle fjerde klasse som nu er 5.klasse men snart 6.klasse…..seeeeeeeeeeeeeeeeeees ps.efter du nu har fået en ny lejlighed har du så også tid til at komme i 6.klasse??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading