Jul, jul, jul…

www.danssambajuleaften.dk – meget frækt domæne dér. Det får mig straks til at tænke på hvor fedt det kunne være at fise væk i julen, men tanke nummer to er jo som altid den kære økonomi… På den anden side, så kunne vi vel også gøre det billigt ved at spørge familien om vi kunne låne deres pranger boliger i udlandet over julen – og at køre i tyskland er ikke noget problem. Min gamle mormor på 200 år, hun tager et skilt om nakken og flyver afsted til Hanoi – hun kan ikke et klap engelsk, men satser vel på at ved at betale “jeg er blank”-tillæg, så bliver hun ledt det rette sted hen. Modigt. Så det der er tilbage til os er enten at holde jul på tossegården – vores hus – holde jul i Ebeltoft sammen med..øh…min til tider juledepressive min mor og happy-go-lucky lillebror, holde jul med min far og synge rock’n’roll rundt om en potteplante eller bruge kassen og flyve til Island og holde jul i det top-tunede islandske familieræs, med kagefester og så mange onkler, tanter og små fætre at selv dansk tegnsprogsforening ville løbe tør for fingre til at tælle med. Det er ikke pest eller kolera – men ihvertfald noget der minder om. Måske fugleinfluenza og fedt-kvalme. Nå, ja ja. Det kan være jeg bliver lykkelig når jeg har fået mine første pebernødder og har fordret nisserne første gang med Máni….

- 3 kommentarer til Jul, jul, jul…

3 Replies to “Jul, jul, jul…”

  1. Kære Kim, det er ikke sa svær en beslutning, kan vi ikke bara give jer penge for billeter hjem til islandske jul og alle kagerne???

    Hvað med billeder af Oliver kravlende????

    hilsen svigemor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading