Saa er vi paa øen

Erla, Óliver og Máni er nu ankommet til Island i god behold. Amma hjalp os paa vej og turen gik utrolig smertefrit. Máni var superopmærksom og lidt sommerturistagtig, da han løb rundt i lufthavnen i bare fødder og hawai-skjorte. Hjemme hos afi ventede der en stor tiger og 2 bolde og det er bare fedt siger han. Nu ser han lidt tegnefilm og hygger sig. Klokken her er 18 og hos os er den 20, saa han er vel lidt træt og sulten. Vejret er super og hvis ikke svømmehallen var lukket i dag pga. et eller andet mærkeligt, saa laa vi der nu – men det maa vente til i morgen. 🙂 Mere senere.

- Ingen kommentarer til Saa er vi paa øen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading