Februar – Tur til Lissabon

Inga og Niclas havde pludselig fået mulighed for at låne en lejlighed i Lissabon og spurgte om vi ville med. Det ville vi da gerne, så mens Máni blev hjemme og passede sit job, så tog vi sydpå og nød en uge med masser af god mad, portvin, udstillinger og familiær råhygge. Og så fik Erla, Óliver og Röskva også lige hilst på Lili på vej til CPH 🙂

Februar 2024 - Tur til Lissabon med Inga og NiclasFebruar 2024 - Tur til Lissabon med Inga og NiclasFebruar 2024 - Tur til Lissabon med Inga og NiclasFebruar 2024 - Tur til Lissabon med Inga og NiclasFebruar 2024 - Tur til Lissabon med Inga og NiclasFebruar 2024 - Tur til Lissabon med Inga og NiclasFebruar 2024 - Tur til Lissabon med Inga og NiclasFebruar 2024 - Tur til Lissabon med Inga og NiclasFebruar 2024 - Tur til Lissabon med Inga og NiclasFebruar 2024 - Tur til Lissabon med Inga og NiclasFebruar 2024 - Tur til Lissabon med Inga og NiclasFebruar 2024 - Tur til Lissabon med Inga og NiclasFebruar 2024 - Tur til Lissabon med Inga og Niclas

- Ingen kommentarer til Februar – Tur til Lissabon

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading