Röskva, the poetic moneymaker…

Röskva har et naturtalent for både at skrive og fremføre poetry slams. Hun skriver direkte, poetisk, rytmisk og underfundigt – og når man både er dygtig, ung og ser godt ud, så sker der ting og sager. Så hun har nu både solgt video-licenser til et undervisningsmateriale, hun har vundet finalepræmier flere gange og så har hun været med i processen omkring en forestilling for at danseteater. Det giver knaster på kontoen og blod på tanden og den 11. juni skal hun være med til at genåbne Vor Frue Kirke i Odense til et Poetry Slam arrangement. Det må siges at være cool 🙂 Så må hun så døjes med at hendes far ofte er til de samme arrangementer – og indimellem stadig vinder.

April 2022April 2022

- Ingen kommentarer til Röskva, the poetic moneymaker…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *