44 år

Jeg ved ikke helt hvad jeg skal sige… Der var for en gangs skyld Corona, så I år fejrede vi min fødselsdag i familien, noget som ellers plejer at være en drengeaften med bajare, brætspil og Chili con carne. I år blev det så til gode gaver, gå-tur mad The Krygers og brætspil om aftenen. Og guess what… Det var hyggeligt. Når jeg nu ser på den kage der, så kan jeg da godt mærke at det med at synes med er åh, så ung, det begynder at klinge lidt hult, så jeg tror der er lidt identitetjustering på vej. Det skal jeg lige affinde mig med, men mon ikke det går. I følge statistik, så bliver folk skilt, får en hund eller køber en motorcykel som 43-årige, men jeg klarede at dodge alle tre dele, så det er jo en meget god start 🙂

IMG_20210103_162107_Bokeh

IMG_20210103_154115

- Ingen kommentarer til 44 år

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.