Ny tradition – når de skal på efterskole, så bygger vi noget :-)

Da Máni skulle på efterskole, så gik jeg i spontan far-panik. Havde jeg nu klaret det godt nok, havde jeg lært ham nord i livet, var vores relation stærk nok. Og da han altid godt har kunnet lide at game, så tænkte jeg, at vi kunne bygge en spillemaskine. Det er ca. tre år siden. Og nu er samme tur så kommet til Óliver. Han spurgte henkastet om man kunne leje et øvelokale i byen, hvorefter jeg mente at det kunne vi da selv bygge – vi skulle bare lige, øh, finde et sted at bygge det. Så der blev ryddet ud og ryddet op. Der blev bestilt en VVS’er til at flytte et vandrør og en elektriker til at trække nyt strøm og naboens dreng kom og murede hullerne fra den gamle hundelem. Og så kunne vi ellers gå i gang med lægter, vægge, isloering, dampspærre, træbeton – og til sidst samle alt vores gear. Udover alt det gamle, så købte Óliver også en ny guitar og et sæt tromme-mics og jeg købte en 24 kanels mixer, med indbygget optagefunktion.

Indrømmet. Det er lidt vildt, men hold nu kæft, hvor er det også fedt. Og lige nu har vi begge lidt præstationsangst over at gå derud, men mon ikke det i stigende grad vil blive  brugt i de kommende år, hvis han har musikalske efterskolevenner med hjemme – eller gør alvor af sine planer om at gå på MGK? Jeg tænker det. Nu er alle muligheder åbne – så må vi se hvad det bliver til 🙂

Decemberhygge 2020

November 2020November 2020November 2020November 2020Decemberhygge 2020Decemberhygge 2020November 2020

2020-12-14_11-05-37

- 2 kommentarer til Ny tradition – når de skal på efterskole, så bygger vi noget :-)

2 Replies to “Ny tradition – når de skal på efterskole, så bygger vi noget :-)”

  1. Det er altså ikke så få talenter SVENDBORGBANDEN er i besiddelse af ! BYGGE,SPILLE, SPORT,SKRIVE !!! Hvor der er liv er der glæde !!! Ihvetfald på Mellemvej 22 Svendborg !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading