Poe10et kommer – PSFyn.dk 2008 – 2018 – 10 års jubilæum!

Aarhus. København. Møn. Reykjavik. Jeg har boet i alle verdens vigtigste metropoler, med en urbant dunkende puls under hver en hverdagshandling – sådan da. Og i 2008 skulle jeg så pludselig til Svendborg. Det var angstprovokerende. Så for ikke at drukne i Jensens Bøfhus, med Aldi til forret og bankospil til dessert, skyndte jeg mig at starte PSFyn.dk. Vi fik en flyvende start, med både økonomisk hjælp og god PR dækning. Og siden har vi afholdt mere end 100 poetry slam aftener, vi har slammet i tog, på museer, til festivaler, vi har udgivet cd’er, bøger, klistermærker, vi har optrådt med vores Spoken Word band sammen med Lone Hørslev og Jens Blendstrup, vi har afholdt DM to gange, FM ni gange og et lavet utal af workshops på folkeskoler, efterskoler, friskoler, gymnasier, lærerseminarier og endda et par gange på uni. Og så vandt vi Spoken Word Prisen 2017. Så som forening har det været en fantastisk rejse, som bare bliver ved. For mig har det skabt masser af nye venskaber med nogle af de kvikkeste, sjoveste og mest interssante mennesker i DK og selvom jeg begynder at være et gammelt røvhul i forhold til nogle af de unge der træder op på scenen, så er det stadig tiden værd.

Så vi fortsætter rejsen. Allerede nu har vi fået støtte til to Poetiske Aftener fra Kunststyrelsen, med to lyrikere og to slammere har til foråret, til efteråret skal vi lave historie-slam med Svendborg Museum og i maj skal vi lave Jazz’n’Poetry i det nye Svendborg forsamlingshus. Først er der lige FM og DM i januar, hvor jeg ikke deltager i nogle af dem for første gang, da jeg har en eksamen d. 19. januar som kræver lidt opmærksomhed – men mon ikke jeg lige kigger forbi til FM alligevel? Så vær klar derude, Poe10et kommer 🙂

IMG_20171127_085141

- Ingen kommentarer til Poe10et kommer – PSFyn.dk 2008 – 2018 – 10 års jubilæum!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading