Forårskoncert med musikskolen

Svendborg Musikskole tænkte at de ville gøre det umulige – som de plejer. Nemlig at sætte alle skolens elever sammen hver dag i en uge, for at indøve klassiske satser med kor og det hele. Det er ren sisyfos og jeg tænker at man de første dage har lyst til at gå i havet og bare opgive ævred. Men så samler det sig. Så nærmerne intervallerne sig hinanden. Så løfter det sig. Og til sidst indbydes klapsalverne til koncert på byens gymnasium. Röskva var stolt og glad – og det samme var vi…

Röskva korkoncert med Faust

Röskva korkoncert med FaustRöskva korkoncert med FaustRöskva korkoncert med Faust

- 1 kommentar til Forårskoncert med musikskolen

One Reply to “Forårskoncert med musikskolen”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading