Mánis konfirmation flyttet!

Så skete det endelig! Vi har indtil videre haft det lidt som en hemmelighed, men nu har vi endelig fået bekræftet at vi kan låne den lokale Postbåd. Det betyder at vi nu vil afholde Mánis konfirmation på Birkholm, som er en lille ø i det sydfynske øhav. Vejen derover går via færgen til Ærø, derefter bus og så postbåd til Birkholm. Øen er et fantastisk sted, uden nogen form for moderne luksus, så vi glæder os til at grave huller i jorden som toiletter, lav svin over bål og så spise på de medbragte paptallerkner, da der heller ikke er vand til at vaske op.

Det bliver godt nok lidt mere besværligt, men vi tror og håber på at konfirmationen på den måde vil give et indblik at dansk natur også kan være noget særligt og at selve dagen på mere end én måde bliver uforglemmelig. Vi glæder os – og husk at medbringe gummistøvler, kompas og pressening…

birkholm

birkholmkort-s

- 2 kommentarer til Mánis konfirmation flyttet!

2 Replies to “Mánis konfirmation flyttet!”

  1. Tak kære Kim det er jo fint der ensom vi har lejet en ubaad til at komme til Svendborg.
    Du maa ger en være paa udsigten dagen för

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading