Oasen lever

Baggårdsteatret skrev og spurgte om de måtte bruge teksten fra min video i deres næste nummer af teateravisen. Det måtte de da. Teksten havde åbenbart ramt noget, endda også hos familiemedlemmer som bekymrede ringede ogs purgte om de var “Idioten der ringede”. Det var de ikke. Da jeg lavede teksten, blev jeg samtidig bedt om at komme med mit kulturelle fix, og jeg foreslog åben scene på maskinen. Og man ville jo være en klaphat, hvis ikke man selv udnyttede sit kulturelle fiks. Så det gjorde jeg. Tog ned og lavede slam og havde en formidabel aften. Igen. Så oaserne lever stadig i bedste velgående, heldigvis…

Åben scene på MaskinenÅben scene på MaskinenÅben scene på MaskinenÅben scene på MaskinenÅben scene på MaskinenÅben scene på Maskinen

- Ingen kommentarer til Oasen lever

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading