Alice

Vi var blevet advaret. Og det var Röskva også. Hvis man ville deltage i jubilæumsforestillingen “Alice”, så var det all-in. Med prøver og replikker og kostumer og rekvisitter og fødselsdage man ikke kunne komme til og lange øvedage og weekender og det hele. Og det var ikke altid lige sjovt, men far stod stædigt og hviskede “Bare vent, når lysene tænder på scenen, så er det det hele værd…”. Og det var det. Röskva fik rollen som den mindste Alice (hun skrumper jo), og stykket blev en succes. Det var måske lidt langt og en anelse repliktungt for den aldersgruppe, men det var fanme flot. Med masser kostumer, live-musik, nyskrevne sange og masser af nye veninder, som allerede har været hjemme på påskebesøg. Og jo, da hun stod der i spotlight og Alice-kjole var hun godt sød at se på 🙂

Alice i EventyrlandAlice i EventyrlandAlice i EventyrlandAlice i EventyrlandAlice i EventyrlandAlice i EventyrlandAlice i EventyrlandAlice i EventyrlandAlice i Eventyrland

- 1 kommentar til Alice

One Reply to “Alice”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *