Godtfolk

Pludselig, ud af det blå stod de bare der. Kunne måske have forudset det, i og med der var økologisk citta-slow dag i Svendborg. Øko og simple living plejer at tiltrække dem. Men der stod Kåre, Jakob, Mads, Steen, Ida, Maja og ungerne. Der mangler måske en lille håndfuld, men så er basen på plads. De er godtfolket i byen, kernerne i mit æblehus og bare nogle fine folk. Og så var det jeg kom til at tænke på at man skal huske at se vennerne. Og hvis man ikke har tid til det, så må man se at omprioritere eller drikke noget mere kaffe, så man ikke er så pissetræt om aftenen, hvor der måske kan snige sig lidt fritid ind. Fanme. På det første billede er Mads og brormnd ved at udgive en ny vinyl, hvor Mads har bidraget med spoken wod og bandet hedder vist “uhørt.” Findes det på spotify? Nej, da. De har jo et navn de skal leve op til…

IMG_20150926_123921995_HDRIMG_20150926_123915906_HDR

- Ingen kommentarer til Godtfolk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading