Campingtur til det svenske.

Da min søde lillesøster er flyttet til Gøteborg med mand (som jo også er sød) og min dejlige nevø – og at vi på den måde jo næsten bor lige ved siden af hinanden – skulle vi jo mødes. Søster foreslog at vi mødtes ca. halvejs på camping.

Idéen er brandgod. Vi fulgte, en smule bekymrede, med i vejrudsigten, men besluttede os så for (som de friske islændinge vi er), bare at kaste os ud i det og ses og se hvad vejret havde at byde på. Man ved jo ikke, hvornår der kommer en weekend mulighed næste gang. Og hvor meget kan det regne i juli? 😉

Vi kørte fredag og mødtes til aftensmad på en rigtig fin campingplads, Lerbergets camping. Gensynsglæden var stor og det kærlige nevø gav og fik mange krammere og mange kys den aften. R, M og Ó elsker at lege med ham og han stornyder opmærksomheden. Moster E var igen glad for at få lov til at låne og kramme og holde og passe. Det er stort.

Fredag havde vi en hyggelig aften i stille vejr. Lørdag stod vi op til regn. Men der skulle jo opleves noget, når vi sådan var af sted, så af sted med os og se Nemis – et kunstværk – værd at se. Vi fik også varm kaffe og kakao på en meget hyggelig gammel café i slutningen af turen. Derefter bød dagen på minigolf på campingpladsen, aftensmad i fint vejr og så en skøn aftentur til Hågenæs, hvor man kunne bade ved havnen, lege på legeplads, spise is og det hele. Fantastisk.

Søndagen blev lidt kort, da R, K og jeg vågnede 4:30 ved blæst og regn og kunne ikke sove mere. Klokken 7 bagte jeg pandekager og så pakkede vi ellers bilen og kom hjem. Min unge, friske søster og familie kiggede lidt på Helsinborg, imens jeg tog mig middagslur herhjemme og fik pakket ud 🙂

ps. det er R der er faldet i søvn med bogen på næsen 😉

Ferie styrer. Familie styrer. Love rules.

Tur til KullenTur til KullenTur til KullenTur til KullenTur til KullenTur til KullenTur til KullenTur til KullenTur til KullenTur til KullenTur til KullenTur til KullenTur til KullenTur til KullenTur til KullenTur til KullenTur til KullenTur til KullenTur til KullenTur til Kullen

- 3 kommentarer til Campingtur til det svenske.

3 Replies to “Campingtur til det svenske.”

  1. Húrra fyrir börnum og barnabörnum sem kunna að skemmta sér og láta veður ekki hafa mikil áhrif á sín plön. Líka húrra fyrir þeim sem fylgja með! Takk fyrir færsluna

  2. hæ þetta hefur verið skemmtilegt og flott listaverk sem þið skoðuðu
    kveðja moster

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading