UE Boom, boom, boom

Ahmen, hvor heldig har man lov at være. På en dag med regnvejr, meddeler computeren at den er klar til at installere det nye Windows 10 OG posten kommer med min nyligt bestilte UE BOOM. Det er da dejligt. Begge dele kan anbefales – Windows 10 virker indtil videre kvikt og logisk, og UE Boom spiller derudaf (vist endda 15 timer), med lækker lyd og et design som kan tåle en våd dansk sommer. Yes… Ellers går dagene med at samle Ikea møbler, sætte lister på Ólivers værelse, grille med venner og se græsset gro (og se en røvfuld film).

UE Boom PS: Hvis du skal have en Bluetooth højttaler, så står det seriøse valg vist kun mellem denne og Bose Soundlink Mini (de kommer snart med en toer). Jeg synes du skal købe UE Boom, og det gør du billigst på amazon.de og så betale i euro. The Verge er enige, omend Bose vinder på lyd i så godt som alle tests, men det er jo lidt ligemeget hvis batteri, rækkevidde og forbindelse er dårlig…

- Ingen kommentarer til UE Boom, boom, boom

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading