Hello, my name is Röskva

Engelsk. I 1. klasse. Verden er af lave. Men til trods for reformer, så glædede ungerne sig som vilde aber til at komme i skole. Röskva har fået et superfedt klasselokale med masser af plads, tegneborde, sofaer osv, og Óliver er også i fine omgivelser – og dælme om ikke skolen har brugt en million på at bygge en ny legeplads i sommerferien, det er da meget godt. Máni er begyndt på fransk, samt håndværk og design, så der er ny supper på bollerne herhjemme. hverdagen er igang og vi er ved at vænne os til det…

Første skoledag for RøskvaFørste skoledag for RøskvaFørste skoledag for RøskvaFørste skoledag for RøskvaFørste skoledag for RøskvaFørste skoledag for RøskvaFørste skoledag for Røskva

- Ingen kommentarer til Hello, my name is Röskva

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading