Kom, Kim, kamping kalder i Kolding

Der var vel knap gået en dag, førend hjemkomsten fra den sydlige tyske varme, før vi skulle på den igen. Før jul havde Erla og Ane spottet et weekendtilbud på Kolding City Camping, inklusiv to dages adgang til badelandet Slotssøbadet. Omend mit område af hjernen som bruges til social omgang med mennesker var gået i sort, så var det hyggeligt. Vi fik spillet Bang! fire gange, fik tæsket hinanden i poolen og fik set en fin udstilling af Leonardo Da Vinci på Koldinghus. Og dælme om ikke damerne havde forberedet maden hjemmefra, så man kunne nøjes med at koncentrere sig om de vigtige ting i livet…

Tur til KoldingTur til KoldingTur til KoldingTur til KoldingTur til KoldingTur til KoldingTur til KoldingTur til KoldingTur til KoldingTur til KoldingTur til KoldingTur til Kolding

- Ingen kommentarer til Kom, Kim, kamping kalder i Kolding

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading