…og min far lugter stadig

Så er det ved at være sidste workshop. Jeg var i dag tilbage i de gamle riller, og slog mine folder på Gudme skole, aka. Stokkebækskolen. Det var superhyggeligt. Gamle kolleger, personlige snakke, elever der kunne huske mig – og som også savnede mig som deres musik- og dansklærer. Dejligt. Óliver var lidt syg i går, så han fik en dag med far, og valgte at være med hele dagen. Han hørte hele vores workshop, og brugte også skrivetiden til at skrive sit første slam og har gjort mange af de rigtige ting. Genkendelighed, overraskelser og gentagelser. Meget fint – og til stor jubel, som det ses… Og da vi kom hjem, så spurgte han om jeg ikke ville installere det der Poetry Slam program på hans computer – og jeg fortalte ham at han allerede havde Word. I morgen vil han slamme for sin klasse, og han har allerede planer om at skrive tre slams mere 🙂 That´s my boy 🙂

“Jeg glæder mig til i morgen”

af Óliver Emtekær Linnet

jeg gleder mig til i mogren for jeg skal nemlig se en hipi . jeg vonede op og

nu sku jeg ænlig  se en hipi så mig og min mor gik ud for at se på hipier men

hipin var ikke som jeg havede hørt den havede ikke nogen bonggotromer

eller solbriler i stedet havede den bazoka og motersav og sage skrid

kælinger og da det var vinter tød snemanen i kulen og da det var nyt år

stod soldaterne med bamser og dronengmagræte sage jolo og spiste

buger og pizza og mormor som plade at side i daglistun var i fitni-senter

og ude at køpe sko og far han lågter stedi som sydvanli af pis så nu er mit liv

blive omvent for evit og altid

…og det her er så min datter, som har øvet den kendte “Gangnamhåndstand”…

- 1 kommentar til …og min far lugter stadig

One Reply to “…og min far lugter stadig”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading