Død over fissespejlet…

…og dets grønne krone. Nu kunne man måske tro, at jeg var ude i et ærinde om at nedsable et kønspolitisk selvhjælpskursus, men det er jeg ikke. Det er ikke fordi Etla er begyndt at dyrke 70´er nostalgi og lige pludselig bruger al sin fritid på at studere sig selv nedefra via et spejl – nej. Det er noget ganske andet. Det var det der grimme spejl ude på badeværelset. Som var trekantet. Og som havde en udsmykning af grøn spånplade. Med halogenlamper. Vi har boet med det i 6 år – I MÅ have lagt mærke til det. Anyway, nu er det væk – og noget nyt er på vej. Noget som forhåbentlig er lidt bedre end det der var. Og efter denne her omgang, så har jeg fået føjet en ny ting til min uge i helvede: om mandagen kører jeg fjordkørsel, men om tirsdagen fuldspartler jeg en væg…

EfterårsferieEfterårsferieEfterårsferieEfterårsferieEfterårsferieEfterårsferie

- 1 kommentar til Død over fissespejlet…

One Reply to “Død over fissespejlet…”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *