Bedankt voor de reis naar Amsterdam’s vader, het was echt leuk :-)

Sammen med Lars, kørte Kim og Óliver ned for at besøge faster Louise i Amsterdam. Hun er dernede i et halvt år for at studere. Det var en tur fra onsdag til søndag, med en lejlighed lejet gennem AirBNB, tæt på centrum. Det var en virkelig fed tur. Her er lidt billeder – men man skulle nok have været der 🙂

Motorvej – i 11 timer… det gik!Amsterdam…og en lastbil væltede, så vi brugte 1½ time på at stene og lege i vejkanten. Amsterdam “Oliver, skal vi ikke sige at når vi når til Holland, så finder vi en McD”?Amsterdam Vel ankommet. Supersød vært, fed lejlighed og tæt på centrum.Amsterdam Første aftentur. Óliver var helt vild med denne her kage 🙂AmsterdamAmsterdam Næste dag startede med en bytur – hvor vi lige var en tur inde for at skyde. Det var Oliver god til – og endda bedre end sin far 🙂AmsterdamAmsterdam Derefter kanlrundfart i en time. I højt solskin og med medbragt frokost. Det var super 🙂AmsterdamAmsterdamAmsterdam På vej over til Zoo fandt vi en vaskeægte Makershop – det måtte vi lige kigge nærmere på 🙂AmsterdamAmsterdamSå kom Louise og fandt os – og vi smuttede i Zoo i højt solskin. En helt vild fed Zoo, med enormt mange dyr – og et indendørs afsnit med fritgående aber, øgler og flagermus 🙂AmsterdamAmsterdamAmsterdamAmsterdamAmsterdamOm aftenen lavede Louise mad til selskabet, det var hyggeligt 🙂 Og jo, Louise, det smagte dejligt…AmsterdamAmsterdamOliver vandt fanme i Family Business – og far blev dræbt først…AmsterdamAmsterdam Om fredagen gik vi på NEMO – byens store eksperimentarium. Det slår altså Københavns – det er bare flere ting, tingene virker – og så er der en ret sjov Teen-afdeling øverst oppe. Vi var der i fire timer, kunne snildt have brugt seks…AmsterdamAmsterdamAmsterdamAmsterdamAmsterdamAmsterdamAmsterdamDerefter tor vi til Noord på Louise og Troels´anbefaling. Oliver fik skatet i en rigtig skatehal, Kim fik urban udlængsel – og vi fik krydret det med lidt øl og gåtur. Et virkelig fedt område 🙂AmsterdamAmsterdamAmsterdamAmsterdam Fredag aften tog Kim så i byen med Louise og Valeeeeerio. Det var hygge – med vin, ost, æl, pastadiskussioner og folk fra diverse lande….AmsterdamAmsterdam Lørdag tog far og Louise på museum, mens Oliver og far driblede i byen og fik shoppet og smagt på markedsvarer…AmsterdamAmsterdam Hvad gør man hvis man synes det er kedeligt at se på tøj med far? Man tænker bare på butikken som en udklædningsbutik 🙂AmsterdamAmsterdamAmsterdamAmsterdam Oliver fandt krølles drømmebutik. En hel butik med perler 🙂Amsterdam Lørdag aften afsluttede vi med god middag på et lokalt indisk spisested. Lækker mad og lækker familie…AmsterdamAmsterdam Og jo, jo – bare rolig. Vi så også DEN side af Amsterdam. But what happens in Amsterdam, stays in Amsterdam… just kidding 😉Amsterdam AmsterdamAmsterdam

- 1 kommentar til Bedankt voor de reis naar Amsterdam’s vader, het was echt leuk :-)

One Reply to “Bedankt voor de reis naar Amsterdam’s vader, het was echt leuk :-)”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading