Tilsyn

Jeg har lyst til at begå selvmord med printerpapir. Næsten. Stilheden er larmende, og det eneste jeg må, er at nikke, hviske og samle blyandter op – og hvis det går vildt for sig, må jeg gå en tur med en udskrift. At have tilsyn til rpøver er SÅ røvsygt, at man burde udsætte Corydon for det. Prøverne er igang. Man er altid lidt spændt som lærer. Klarer de den nu, gjorde jeg nok? Engelskprøven i år for 10 klasse var svær. At få bøjet “Mountain” om til Mountaneers, er ikke helt let – eller få courage til at blive til couragously osv. Dansk, derimod, var let, så det skal nok gå. Hjemme i haven har vi fået investeret i et 12-personers vedligholdeldelsesfrit havebord, græsslåmaskinen kører og brændbunken svinder jævnligt. Det er skønt.

Og suk. Min lille pige var I skole i går, for første gang. Det er jo den vej det går, men lige pludselig er der ikke noget lille barn man kan putte med. De flyver så hurtigt væk. Men hun glæder sig rigtig meget, og mon ikke de tre kanaljer kommer til at nyde at gå i skole sammen i et par år…

Foran ligger dage med et hav af fester for fruen, jeg skal til Jelling musikfestival, Oliver skal til DM i sæbekasseløb, der er prøver og censorater for både mig og fruen, der er sæsonfinale i Poetry Slam, sommerhustur med digterne, IKEA upgrade til stuen ovenpå, et skur der skl ommøbleres og, åh så meget andet. Men hvis man tilsætter det hele lidt koldskål, god mad, en film eller en serie i ny og næh, lidt øl, vin og sex indimellem, så er det nu ikke så ringe 🙂

- Ingen kommentarer til Tilsyn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading