Silverbacks i Jelling

Så startede festivalsommeren. Der ligger åbenbart en musikfestival i Jelling. Jeg havde aldrig hørt om den. Men det har 30.000 andre tilsyneladende. Så med gode folk fra skolen tog vi en tur over og spenderede en lørdag. Lederen af festivalen vist os rundt backstage, og vi fik et par gode anekdoter om stjernerne og deres nykker, de ting man støder på undervejs når man vokser fra 10 mand til 30.000 på 25 år – og så masser af god musik, god mad og en smule drikkelse. Ørene blev fordret med Anne Linnet (jeg skulle hilse), Burhan G, Marie Key, Barbara Moleko, Alphabeat og Volbeat.  Forskellen fra Roskilde var ikke superstor – der var dog et par gode ting. Scenerene lå samlede og det var nemt at få en god plads til alle koncerter. Dog var antallet af campingstole tæt på scenerne lidt voldsomt, men det hører nok med til den slags “hygge festival”. Og antallet af silverbacks og curlere var også mere end det plejer at være, men hva´faen. Indimellem fortrækker man også at stå ved siden af en distingveret here til Alphabeat, frem for en raver fra Holand med et vildt blik i øjnene…

Jelling Musikfestival med

Jelling Musikfestival medJelling Musikfestival medJelling Musikfestival medJelling Musikfestival medJelling Musikfestival medJelling Musikfestival medJelling Musikfestival medJelling Musikfestival medJelling Musikfestival medJelling Musikfestival medJelling Musikfestival medJelling Musikfestival med

- Ingen kommentarer til Silverbacks i Jelling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading