Ny kejser i huset

Som man kan se, så har emtekaer.dk fået et lille anisgtsløft. Jeg er gået tilbage til Flickr fra G+, da Flickr pludselig besluttede sig for at redesigne både deres Apps og deres hjemmeside – og dermed var Flickr igen det bedste fotosite på nettet. Derudover er WP 3.6 kommet, og nu med en dansker bag rattet på temaet. Og jeg er helt pjattet med både 3.6 og det nye tema. Modige skrifttyper, lækre farver, custom post-types og bedst af det hele – det er responsivt og ser supergodt ud på både mobilen, Nexus’en og den bærbare. De næste hjemmeside tanker går i retning af at smelte kimlinnet.dk og emtekaer.dk sammen, så slipper jeg for at skulle passe to hjemmesider…

 

By the way, Flickr er blevet gratis, så hvis du vil dele dine billeder smukt på nettet, uden social facebookstøj og bruge din mobil/tablet som digitalt album, så hop ombord nu…

- Ingen kommentarer til Ny kejser i huset

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading