Konen på scenen

…der er indtil flere fordele ved at være fundet sammen igen. Men en af fordelene er også at idéerne til slamtekster nu igen kan tage sit udgangspunkt i forholdet mellem mand og kvinde. Det er vel efterhånden et af mine kendetegn, med tekster som “Kiwi” og “Ping Pong” blandt de bedste, at hverdagens krydsninger bliver omsat til performance. Og det er også billigere end terapi. Så i morgen skal dagen bruges på at undersøge tre sonderinger; “Din gymnastik / Min gymnastik”, “Gider du ikke række mig den der…” og “Jeg sagde….og så sagde hun….”. De vanlige gadedrenge har valgt at hoppe i havet før tid, så Kåre, Lasse, Mads og resten af kerneholdet har overladt scenen til mig og fem andre nye slammere. Heldigvis kigger Peter D også forbi, så det bliver en god aften. Og så er det sommerferie for PSFyn også…

- Ingen kommentarer til Konen på scenen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading