historiefortælling i børnehøjde

For omkring to år siden, skulle ungerne puttes da vi var i Island. Jeg kunne ikke lige finde en bog. Og fra den aften begyndte “Den sjove historie”, som kort fortalt handler om en meget fornuftig og moden dreng, samt hans barnlige, grove, lyststyrede, impulsive og utålmodige forældre. I går havde Svendborg Festdage så spurgt om Kåre og jeg ville komme og underholde et børnepublikum på havnen i en time med historier – og så tænkte jeg at det var tid til at afprøve “Den sjove historie” på andre end mine egne unger. Efter råd fra ungerne oppe i Island, som jeg ringede til og spurgte hvad de synes havde været det bedste, så fortalte jeg “Sportcamping” og “December”. Hver historie på ca. 12-14 minutter + 2 slams. Det var en broget flok unger, fra 3 år til 8 – 9 år, men de synes åbenlyst at det var sjovt. Og deres forældre gav også udtryk for det samme, både under og efter – så det var vildt fedt at prøve… Kåre havde skrevet nye børnerim og var begyndt på en børnebog, som han læste op ad – og så tog han nogle af sine kropsslams. Også en succes. Så de kære kulturkvinder fra kommunen var glade, det var vi også – og ungerne var vist ligeså. Og solen gik ned over havnen imens, vi fik pandekager og sandwich og byen genlød af sang og Open By Night stemning… Mmmmh, Svendborg.

 

- Ingen kommentarer til historiefortælling i børnehøjde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading