In meiner Badewanne bin ich Kapitän

Så! Nu bliver det viel spass. Indtil på onsdag tager jeg på turné med efterskolen, nede i Weimar i Tyskland. Det bliver superhyl. For det første deler jeg den lille bus med Marco – som er årets anden grønne lærer (udover mig) – og vi har allerede planlagt tysk poesi bingo, indkøbt glowsticks og medbragt wunderschønes schlager musik, jaa. Og for det andet, så er der 31 blåøjede unge i vores bus, som også forstår at have det sjovt. Derudover er der 16 kolleger og 80 andre unger i to busser mere.
Dagene kommer til at gå med koncerter, museumsbesøg, weissbier und viel spass. De unge lærere har også allerede lavet ungdomsværelse på det ene vandrehjem, og ser frem til at give den gas med axe-deodorant og Roxette. Vi bliver ganske uudholdelige. Så mangler jeg bare at øve mine tyske gloser, som stammer fra visse voksen-vhs film, som min far havde liggende i de hemmelige skuffer i gymnasietiden… “Jah, wir machen gallop”, “Gibt mir deine geile höhle” og “Mehr wasser!”

Schøn, schøn 🙂

- Ingen kommentarer til In meiner Badewanne bin ich Kapitän

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading