Det var det. Nu står den så på prøver, børn og havearbejde i de næste to måneder…

Så er Ord Over Svendborg slut for i år. Det var fire fantastiske dage, med masser af søde mennesker, fede snakke, god musik og ord, ord, ord.

Her er det mit eget projekt med 27 musikere og 10 forfattere. Det var virkelig en lækker aften – de er vildt dygtige de unge mennesker – og havde lavet musik der rakte ud over “efterskole-jam”. Det var poetisk, rørende, funky, sjovt og eftertænksomt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her er det Jens Blendstrup og Frodegruppen40, der fejrer udgivelsen af deres nye plade. Da de spillede “John danser grøntsag”, gik dansegulvet i brand. Dét var en fest.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mouritz/Hørslev. Jeg bliver aldrig træt af Mads´stemme, og deres tæft for sangskrivning. At de så begge to er enormt dejlige og imødekommende, gør jo heller ikke aftenen værre.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ollerup Efterskole vandt skolemesterskaberne i Poetry Slam. Præcis som de skulle 🙂 Der var fyldt op i salen, og de unge gjorde det godt. Dejligt at få projektet afsluttet – det har været sjovt, men nu er det også fint det er slut. Jeg blev lidt træt af logistik og teenagere på falderebet, men det gik over al forventing.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Regnvejr på torvet – men Kåre Wangel havde to fans!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og surprise, surprise – Troels kiggede lige forbi med en omgang venner / veninder, som var på surftur. Det var superhyggeligt.

 

- Ingen kommentarer til Det var det. Nu står den så på prøver, børn og havearbejde i de næste to måneder…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading