Så fik Erla sin egen blog…

Ovre til højre kan I se lidt nye links. Deriblandt også linket til Erlas nye blog. Hun havde det, forståeligt nok, lidt svært med at blogge og sætte billeder ind på Emtekaer, når jeg nu indimellem bloggede om mit syn på skilsmissen. Hun er et andet sted i sin process, og er måske nok mere klar til at sætte billeder af børn ind og blogge om det forestående venindeliv, end om tabet af en fælles fremtid.
Anyway, jeg synes det er dejligt. For det første fordi jeg nu kan følge lidt med via både ord og billeder i de uger hvor jeg ikke har ungerne, og så også fordi hun har valgt et fint tema på den bedste bloggingplatform der findes – wordpress. Erla skriver på Islandsk – og er vist begyndt at tale islandsk til ungerne når de er på besøg hos hende. Dejligt – lidt mærkeligt at det først kommer nu, men bedre sent end aldrig. Når det kommer til at tale Islandsk ihvertfald. I andre tilfælde der kan selv “for sent” være det samme som “aldrig”, men det er en anden historie.
I denne her uge har der været foruroligende stille. Tiden er gået med arbejde, et bankmøde, et mæglermøde og stille dage i efterårssol. I disse dage, hvor timerne efter kl. 17:00 som oftest blot er fyldt ud med behåret samvær med katten, online tidsfordriv og gentagen oprydning, der tror jeg dagene i Wyoming for mange somre siden kommer mig til gode. Ensomheden er ikke uvelkommen, og mit eget selskab er for det meste udmærket. Som de fleste mænd har jeg det dog bedst ved tosomhed på den lange bane, men lige nu skal der stilles skarpt på de ting som en singletilværelse også kan give. Der kan tidsnok komme ny suppe på bollerne, og tilsyneladende er der masser af kvinder i samme situation som mig.
Men jeg har tænkt sporadisk over kød-statistikken. I skilsmisser er det i 70% af tilfældene kvinden der smutter – og hvis det er manden der smutter, så er det fordi han har fundet en ny. Altså kan fraskilte kvinder se frem til et kødmarked hvor 30% af mændene er single fordi de har været utro, og hvor de resterende 70% har været så kedelig/dumme/fattige/antilyttende/sure/heddetsåmegetkim, er der er en kvinde der er skredet. For mændenes vedkommende bliver kødmarkedet udgjort af 70% kvinder der er umulige at stille tilfreds eller meget svære at høre, og 30% kvinder der var så kedelige at være sammen med, at deres mand fandt en anden. Så er der indimellem også de singler der ikke har været gift og fået børn endnu – og det er der jo nok en fucking grund til. Spændende. Nå, det var et…sidespring 😉 …og bare rolig, så sort og surt ser jeg ikke på fremtiden – dertil findes der for mange søde mennesker lige omkring mig…
Lige nu forsøger jeg at få skrevet to nye numre til vores band inden den næste øver, jeg skal involvere mig til op over begge tindinger i to ugers nonstop musikteater på efterskolen fra uge 45 – og så er der lige Odense SpokenWordFestival i November, de fynske mesterskaber i Poetry Slam 2011 i december og DM til januar i Odense.
Huset sættes til salg nu, og indtil det er solgt (i år 2014 – gid jeg tager fejl…), så vil jeg bruge min tid på at vise mine unger at jeg elsker dem, nyde jobbet, nyde fritiden – og blive bedre til at ringe til de lokale venner… og hvis så livet tilbyder en fristelse undervejs, så må vi se om der er appetit. 🙂

Stay real,

Kim.

 

 

2011-10-06 012En kreation af Máni fra fritteren. Supercool, eh?

 

- Ingen kommentarer til Så fik Erla sin egen blog…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading