Formand Mao fortsætter

 

Mit hoved værker – der var generalforsamling i går. Kåre, Mads og Lasse kikkede forbi, Tobias Dalager var der også, han havde bare forklædt sig som en kat – men det var meget godt, for så levede vi da op til folkeoplysningsloven. Der blev bagt tre pizzaer og så kom der ellers gang i idéerne. Jeg var jo lidt i tvivl om vi skulle fortsætte med at lave slams, da metaltrætheden har indfundet sig – men det var de andre lodret uenige med mig i. Næ, vi skulle istedet begynde at lave apps, undervisingsmateriale, flere workshops, nye klistermærker, digitale bøger – og så skal vi da også lige have lavet en litteraturfestival. Og da der skulle vælges formand gik drengene ud for at ryge, og bad mig og katten om at finde ud af hvem af os der ville være det. Hmm.

I dag skal jeg så spille i Vollmose Kulturhus, i selskab med Martin Ramsgård på Kontrabas – og vi har et flygel og en mikrofon at lege med – i en time. Vi har aldrig mødt hinanden før, men vi mødes lige fem minutter før vi starter og lægger en plan. Vi spiller med det de i Aarhus kalder for den “skitseagtige friskhed”. Og i aften er jeg på TV2-Fyn med lidt banegårdspoesi….

Der er nok at lave. I aften er der Pecha Kucha i Svendborg, i morgen er der noget som jeg desværre ikke kan udtale mig om (men de har nogen fantastiske vedtægter) og lørdag og søndag går det godt i København til stort familieslabberas med Jeppes 40-års dag….

GF hos Formand Mao

Genralforsamling 2011

 

Pretty Damn Tight, mr. Linnet

 

2011 - Oktober - Poetry Slam på Hansted

 

2011 - Oktober - Poetry Slam på Hansted

2011 - Oktober - Poetry Slam på Hansted

“Hej, hvad hedder I så…?” Åh, Gud. De næste par år bliver det nok ikke “my finest hour” overfor det modsatte køn. Jeg har advaret vennerne om at der nok kommer et enkelt ynkeligt optrin eller to – og så skal jeg helt klar til at have en knap så bøsset og mere mandig møde at nærme mig møblet “bord” på… Men tak fordi du tog billedet Mads 🙂

2011 - Oktober - Poetry Slam på Hansted

 

 

Gæt hvem der vandt…

2011 - Oktober - Poetry Slam på Hansted

 

 

 

- 1 kommentar til Formand Mao fortsætter

One Reply to “Formand Mao fortsætter”

  1. Yeah – flot scorerøv du vrikker rundt med der foran de fynske piger 😀
    Og godt at du fik holdt din GF – vi ses på lørdag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading