Sikke noget lort

Så skete det endelig! Hvor hvor ofte er det man kan få sine medmennesker til at juble over fækalier? Min lille, nu store, datter har lavet sin første lort på potten – og det var vist også på tide. Hun er jo en vaskeægte lady, der elsker alt hvad der er lyserødt, og er fløjtende med feminismen, især når hun sidder o Buddy´s legetøjsbutik, og bare helst vil have lyserøde husholdningsapparater i plast. Jeg tror endda man kunne sælge hende en lort, hvis bare den var lyserød – gad hvilken farve flamingoer egentlig laver. Og på grund af ladygenerne, så tror jeg det der med afføring er helst noget hun ikke vil beskæftige sig for meget med. Men nu ringede hun selvfølgelig glædesstrålende til far. Tre gange i går. For nu havde hun lige tisset. Og nu havde hun lige lavet lort. Og nu havde hun lige lavet en perleplade. Fascinerende. Jeg ellers mange gange fortalt hende at store piger ikke bruger ble, men så siger hun bare at “jeg er en lille pige, far”. Men når hun så skal i seng, og jeg siger at alle små piger sover nu, så bliver det til “Jeg er en stor pige far.” Smart. Hun bliver måske politiker. Ja, ja. Det ser ikke ud til at der er flere første tænder foreløbig, ikke flere ´første lort på potten´ og ikke flere første skridt. En anelse veomdigt – og vennerne er først ved at starte nu… Så må vi se hvordan det går i Jylland og i KBH, når farmand skal rejse rundt med tre børn og en potte – det skal nok give anledning til en munter scene eller to.

- 2 kommentarer til Sikke noget lort

2 Replies to “Sikke noget lort”

  1. Vi har da hen potte til rådighed her i butikken, som gerne udlånes. Den bruges stadig lejlighedsvist, når tissetrangen indfinder sig simultant hos flere medlemmer af husstanden. Den er godt nok ikke lyserød…
    Vi glæder os meget til at se jer!!

  2. Det lyder hyggeligt – forstiller mig straks pigerne på badeværelset, og Jeppe der står og bakser med en potte i stuen imens 😉 …men nu er projektet startet, så vi tager vores egen potte med. Så er det store sats jo køreturen på 2½ time til Ebeltoft, med eller uden ble?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading