Pludselig er de stukket af

Så var de her. De kære 10. klasser. Eleverne der gav mig præmien som årets flab. Eleverne som fortalte Erla at jeg havde råbt “Du giver mig grå hår og lange løg” efter en af dem en dag. Eleverne som mener at fællesbetegnelsen “Pålæg” kun dækker over Hamburryg. 10. klasse er noget ganske særligt. De er store, de forventer at blive talt til i øjenhøjde, de har selv valgt folkeskolen og de er ude over de fleste knaster der følger med hvert et klassetrin. På nær 5. klasse. De er jo altid knastfrie. Men nu var de her til grillaften. Og der blev talt om knallerter, bøffer, drukture og sommerplaner – og ingen lod til at hidse sig synderligt op over mine gentagne forsøg på at tale lidt eksamen. På fredag skal de op – og jeg er da spændt som en bue. Jeg håber de charmer så det larmer og at de klarer det godt. Om jeg vil savne dem? Gu vil jeg så – der bliver lidt stille når de er væk…

DSC05806 DSC05810 DSC05830 DSC05822 DSC05811

DSC05821 DSC05818

- 1 kommentar til Pludselig er de stukket af

One Reply to “Pludselig er de stukket af”

  1. Hej Kim ,så din blog ,ja ja det var første hold,godt du er concerned om deres afgang,og din adrenalin pumper til de er,kommet godt på den anden side af bordet,det er jo også “dine børn “, ja jeg synes det var en fin bil du viste på nettet,så blød og skummgummiagtig ud,men så også ud som en den havde 4 hjul og et rat,og det må da være det vigtigste !! om man så køber katten i sækken ved man aldrig!! Knus Mor !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading