Webnar

okay, så. Det var en aprilsnar. Ha, ha. Det er så dejligt når nogen hopper på den – tak for det, svigerfar 🙂 Ellers er der også blevet brugt lidt tid på at opdatere kimlinnet.dk og så har min far fået sig en MySpace. Og jeg kan altså ikke finde ud af om jeg skal lave et hjemmesidedesignfirma (har f.eks. lige lavet nyttigtnetvaerk.dk for nogen folk her i byen) som ligger for sig selv på afdeling5.dk eller om det bare skal være en mindre ting der så ligger under kimlinnet.dk. Hvor ville I have lyst til at købe en hjemmeside? Well, tjek det ud – smid kommentarer hvis I har lyst. Jeg har sikkert selv mest lyst, tid og energi til at det bare er en mindre ting under kimlinnet.dk/webdesign…

- 2 kommentarer til Webnar

2 Replies to “Webnar”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *