Selvnivelerende kutnekkere med tunge lunker

Så fik Kim Linnet lige et Blaaast from the paast, da han stod og snakkede med Jellebo Maskinudlejning og skulle prøve at virke som om at han da slet ikke var overrasket over at en cementhøvl med støvsugerhovede og diamantskær kostede 5.000 bananaer om dagen. Det er da fundet for de penge. Minder om Møn og arbejdsweekender står pludselig meget levende. Men istedet for at imponere Konen ved at slibe store huller i vores cementgulv med diamanter, så gik jeg ned og købte selvnivelerende spartelmasse i Jem og Fusk. Fedt ord i øvrigt – et udtryk man vel kan bruge om stemningen til mange møder; “Hvordan var mødet så?” “Jo, stemningen var ret selvnivelerende”. Så kan jeg komme I gang med spartle op til den miniudgave af Himmelbjerget som en eller anden håndværker så sødt har ladet støbe i vores cementgulv. Desuden prøvede jeg så den Flymo min far så venligt har skænket huset. Kan I huske reklamerne fra den gang i halvfemserne? Det var de her orange plæneklippere, som bare “svævede på en pude af luft”. “Pude af luft” min bare røv. Jeg svedte som en okse da jeg skulle slå vores lille søde græsplæne – det var som at skubbe rundt med en omdejset svensker fra pishegnet på Roskilde. Men Flymoen, som nu er omdøbt til Jönsson, får lov at leve til næste sæson. Ellers er gulvet nu lige nok til at vi ikke gider gøre mere ved det – og vi har bestilt vores “Færge-Gulv” a.k.a. skibsplanker i ask og så græsgulv til ungerne. Men det bliver først efter ølejr der bliver arbejdet videre med det. I morgen skal ungerne i bio og lørdag skal vi til super lækkert bryllup med David på et gods i det sjællandske – uden ungerne. Det bliver niiice.

Troels og Hellas indflyttergave (Troels så sit snit til at forhindre mig i at købe en gasgrill lige foreløbig.)


Den nyeste mode indenfor Julebukke:


Kim og Jönsson – “This is the beginning of a beautiful friendship” (Læg lige mærke til den frække gule ledning man også skal slæbe med sig rundt…):


Anton, naboens knægt på 8, er ovre for at checke om nu vores fryser nu også ER helt tom for is:


Anton og Máni slænger sig i de nyeste investeringer fra loppemarkedet / the vintage outlet / røde kors :


Röskva udlever sin macho-feministiske side og leger brandkvinde / pyroman:


Det er fanme det meste lige gulv på hele sydfyn:


Kim kunne ikke få job, så han har fået arbejde som dum i arbejde på den lokale cementfabrik (ps. ølvommen er bare et photoshop-trick, så ikke vi får horder af vilde kvinder rendende):Brødrene diskuterer Newtons love:- 8 kommentarer til Selvnivelerende kutnekkere med tunge lunker

8 Replies to “Selvnivelerende kutnekkere med tunge lunker”

 1. thetta er ekkert venjulegur sofi. thetta er svona svefnsofi med fiffi, leggur armana nidur og svo puda ofan a og svo thessi flotta skuffa undir fyrir rumfot. Stolarnir eru nice og svo er thetta allt i flottum graenum lit.

 2. Helt vildt smart trick: “ølvommen er bare et photoshop-trick, så ikke vi får horder af vilde kvinder rendende”

  Men hvorfor har du så også lavet patter?

 3. Den slags skal du bare overhovedet ikke finde dig i, Kim! Jeg finder ud af hvem han er, og så er der storebror-bank.

  Nåmen huset ser rigtig dejligt ud. Jeg er fandme glad for at jeg ikke er hjemme, så havde jeg jo været nødt til at hjælpe! Fuck hvor ser det hyggeligt ud.

 4. Ja, jeg er fanme også glad for at du ikke er hjemme, for så var du jo kommet ned for at hjælpe. Man kan jo ikke stikke jer humanister en skruetrækker uden at I straks monterer fem gamle træ-ølkasser på væggen og påstår det er retro-Montana på den fede måde 🙂 Men med hensyn til store patter, så ser jeg frem til dit løfte om at du tropper op i muskuløs wifebeater og ny tatovering og gør alle mine horder af unge veninder og nabokoner (+30 er de jo så nutildags) helt vilde, mens du drikker mine øl og eftergår mine hylder med et vatterpas og klump trylledej, til at bøde på de værste skævheder…

  Og dejligt at jeg stadig har en storebror der er klar til at slå på tæven for mig – det er betryggende, når alt hvad man selv har er IT-Viden, ølvom og flymo 😉

  Ses mester!

 5. Du skal ikke være ked af din flymo. Det er noget lort men det er lort med historie. Jeg MÅ prøve den. Jeg kan godt huske reklamerne, det var som om man kunne få sin egen UFO at skubbe rundt i haven. Hver dag siden 1983 har jeg villet købe en flymo, selv om jeg aldrig har ejet en græsplæne.

 6. Ja, jeg er jo så tilfældigvis erfaren Flymo-fører. Det var sådan jeg tjente til lommepengene. Tror faktisk, at mine forældre har den endnu. Tricket er at planlægge en rute over plænen hvor ledningen bugter sig i elegante og stadig større buer efter dig, uden på noget tidspunkt at krydse køreretningen. Og så ikke at være iført sandaler, idet de afskårne grøntsager klistrer lystigt til svedige, bare tæer.

  Enjoy!

  Hvor kan jeg i øvrigt skaffe mig sådan et stykke tatoveret, bicepsbeklædt, humanistisk mandfolk i tanktop? Svendborg? Kan slet ikke finde nogen på Vesterbro.

 7. Jönsson var helt rört til tårer da jeg fortalte ham om jeres lovprisninger. Og han glæder sig til at få en ekspert til at skubbe ham rundt på den helt rigtige store-buer måde. Mht. til muskulöse tanktops, så er der ikke andet hernede, tror det er noget med den gamle træskibs havn og teknisk skole, ved det ikke rigtigt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading