25 sange, fire Mojitos og et par Cosmopolitans senere…

…er jeg dagen derpå rastløs som sædvanlig. Kan bare ikke sove. Er en af de skadelige følgevirkninger af at have børn. Men i går gik Island som altid bans over Melodi Grand Prix – det er en af de største festaftener på øen – større en nytårsaften, ifølge taxichaufføren. Og det var da også ganske fedt at Danmark og Island udvekslede max point under afstemningen. Så vi var samlet til stor privatfest hjemme hos Hrund (jo, det kan man godt hedde hvis man er en pige) og nød cocktails og dårlig musik. Erla lærte et nyt dansemove, kendt som “skridtknuseren” eller “knæ-kanonen”, hvilket alle var meget enige var utroligt yndefuldt. Det var ganske fornøjeligt. Så nu står den på strand-tur, fødselsdag og den japanske storfilm “Hero” i aften…

- 2 kommentarer til 25 sange, fire Mojitos og et par Cosmopolitans senere…

2 Replies to “25 sange, fire Mojitos og et par Cosmopolitans senere…”

  1. það hefði verið alveg mjög vel við hæfi að þú hefðir verið þarna. Stuð!!! Og ég var vitanlega mjög svöl í dansinum… 🙂

    xxx Erla

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading