Barsels Projekt

Okay, faldt lige over en sjov practical joke på nettet. Der var en der tilbød at drive folk man kender til vanvid med obskure polske postkort, som ville blive tilsendt og udfyldt med detaljer man selv kom med – og underskrevet et ulæseligt navn. Ret sjovt at læse om… . Så jeg vil hermed tilbyde det samme. Det der sker, er at det intetanende offer jo lige pludselig begynder at overveje hvem det mon kunne være som skrev, og derfor begyndte at ringe rundt til gamle bekendstskaber for at se om det mon var dem – altså alt i alt en joke der kun skaber positive vibrationer…

Så hvis du har lyst til at give mig et barselsprojekt jeg ville nyde, så lover jeg at en af dine bekendte de næste 6 uger vil modtage 10 postkort, udfyldt med positive, bizarre, skæve og personlige historier og hilsener fra Island – og jeg skal nok gøre mit ypperste for at finde de mest obskure postkort i rodekasserne i Reykjavik.

Det skal koste den nette sum af 200 DKK og du kan betale ved at klikke her:


PS: Jeg sletter posten her så snart der er nogen der vil være med…

PPS: Adresse og personlige detaljer om offeret kan sendes på mail: klinnet [at] gmail . com

- Ingen kommentarer til Barsels Projekt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading