Tøris

Da Erla talte med mig i telefonen og spurgte om jeg havde nogle planer for drengene, svarede jeg at jeg havde tænkt på at tage ud og købe lidt tøris. Hvortil hun, ganske afslappet sagde “Det er fint skat, så ses vi bare her hjemme.” Hvad hun derefter tænkte, skal jeg ikke kunne sige, men jeg ved da at hændelsen har været gentagelsesværdig overfor veninderne. Men vi morede os. Og efter at have leget med det derhjemme, så tog jeg det op i børnhaven og underholdte med et lille WizKid show med balloner, tøris og frugtfarve. Stor succes. I øvrigt lidt interessant at se hvad forskellige regeringer mener er farligt for befolkningen – heroppe mener de at alkohol og husholdningssprit er rene masseødelæggelsesvåben, hvorfor det er ret svært at skaffe. I Danmark derimod mener de at tøris og salpeter i de forkerte hænder kan få folk til at strikke eksplosive, kolde spegepølser sammen i fanatismens navn. En mærkelig verden vi lever i…

- 8 kommentarer til Tøris

8 Replies to “Tøris”

 1. Ja
  hvad som er farlig er forskjellig. Jeg mener fx at piggdekk paa biler er dödsfarlig, de gör at man ikkje kan puste. Vin og töris er ufarlig i min verden.

 2. Fedt! Jeg kan også huske da Dad Lad engang omkring 1980 dukkede op hjemme i min mors hus med en lignende hvid kasse med tøris, hvorefter de magiske tåger hurtigt spredte sig fra køkkenvasken. Sammen med den karakteristiske duft, som få år senere signalerede eventyr af en helt anden slags: nu skal der scores på dansegulvet og drikkes guldbajer i busken udenfor ungdomsklubben… oh those were the days. Tøris, yeah.

 3. Hej Kim – vil bare lige fortælle at Liva i dag – udover tørisen – har nydt en sand kavalkade af hjemmevideoer fra emtekaer under stor jubel og mange kommentarer. Selv Asta så koncentreret med, især da Röskva grinede til Máni. Tak for det 🙂

  KH/Anna

 4. Altid lækkert at få klap på skuledern for det, til tider, lidt kedsommelige webarbejde. Og i det sekund du nævnte guldbajere for ungdomsklubben, begyndte svage minder om Tecnotronic, Snap! og lunken kirsebærvin en nytårsaften at stige frem. Og om legehuse der pludselig indeholdte langt flere eventyr end man anede…

 5. hey nice billeder… jeg skal holde en fest og tænkte på at bruge tøris… hvor har I købt det?
  hilsen

 6. Hej Che…

  Vi har købt det hos IS AGA i Reyakjvik, Island. Men du kan få det i DK på ethvert velassorteret sygehus.

  God fest!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading