Lidt hjemmeside opdateringer

Som I kan se, så er der nogen der slapper af ved at løse Soduko, andre sidder og justerer JavaScript og laver menuer til deres hjemmeside. Men der er da lidt nyheder undervejs. Foto-linket øverst åbner nu et lidt mere brugbart fotogalleri, menuen er blevet lækker at se på og snart så skifter vi sikkert video-udbyder, da jungletrommerne i cyberspace siger at flickr.com snart vil tilføje video til deres service. Vi vil selvfølgelig stadig linke til YouTube videorene, men jeg har en fornemmelse af at flickr vil tilbyde lidt bedre kvalitet. Desuden er der en større WordPress opdatering undervejs, 2.5, som måske vil gøre siden en snas hurtigere. Well, det var alt fra den hjemmegående far….

- 1 kommentar til Lidt hjemmeside opdateringer

One Reply to “Lidt hjemmeside opdateringer”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading