Fredag aften

Nåh ja, som det nu er så går tingene lidt op og ned som regel. Nu er jeg sådan lidt i midten. Men for en fredagaften ganske frisk. Som regel er det fredag, man er helt i bund, efter ugen, men i aften er det anderledes. Kim tog af sted lidt i 18 og jeg har fodret og puttet unger, ryddet op i lejligheden, spist de obligatoriske popcorn og skal til at lave mig en te og læse lidt. Men jeg kan se på klokken at jeg har måske ca. 45 gode minutter inden jeg falder i søvn ligemeget hvor jeg er.  22:30 eller måske 23 plejer at være det magiske moment….

Men som I har læst i Kims post, skal Kim til DK og tager datteren med. Det har jeg en lille reaktion på. Samtidig med at jeg intellektuelt ved, at det skal han da gøre, det er ham der er på barsel og han kan ligeså godt tage sig af hende, som jeg kan, så synes jeg det er lidt svært. 6 dage. Og hvis jeg ammede, så ville han ikke bare lige kunne tage hende væk i knap en uge. Men jeg ved også at det er helt fint for Röskva, nok bare svært for mig. Lorte ligestilling 🙂 (jeg mener det jo ikke) …. og jeg ved at jeg ville jo ikke være meget værd efter 6 dage med 3 børn og arbejde, og hvad skulle jeg dog stille op med tøsen mens jeg arbejder. Så planen er at hygge med drengene imens far hygger med datteren.

som jeg startede med at sige så går tingene lidt op og ned og on the down side lige nu er: at Röskva døjer med lidt eksem, Máni har været lidt ked af at gå i børnehave, Kim er ved at blive kuk i låget, jeg har stadig tyk mave og ligner en der er gravid i 4.måned og har mega-ondt i mine skuldre og min seneskedehindebetændelse er blusset op igen, så jeg føler mig lidt 100 år i kroppen en gang imellem, Óliver nægter at der findes potte og toiletter og vores lejlighed er iskold. På den gode side så bliver vejret bedre, Røskva spiser godt, Óliver er stadig meget elsket i sin børnehave, Máni er meget omsorgsfuld over for sine søskende og selv om han godt kan give Óliver en på hatten, så tager han ham altid i forsvar, hvis vi skælder lillebroren ud. Det går meget godt på jobbet – jeg er glad for at undervise matematik og glad for at gense eleverne, Inga og Niclas er i landet og vi skal ud sammen i morgen aften, jeg fik den ære at være af en af Nóis faddere (hvordan er det egentlig i flertal, jeg stod fadder til hans dåb…), min hud er blevet bedre efter at jeg har taget medicin og brugt medi-krem. Kim har stadig sin humor, vi ser min gode familie en del, vi kan se frem til at flytte ind i et dejligt hus og det skønt lige nu at vi har en have og kan åbne døren ud til en god terrasse osv. osv.

NÅh, nu er Røskva vågnet og skal have sin aften flaske, så det skal nok passe, at når jeg har givet hende mælk, kan jeg ligeså godt droppe teen og kravle i seng. Nu er klokken nemlig 22 🙂 hæ hæ.

God nat til jer og god weekend, fra fru Linnet

- 2 kommentarer til Fredag aften

2 Replies to “Fredag aften”

 1. Pistlarnir þínir eru skemmtilegir Erla, hvernig gengur með skáldsöguna eða fjölskylsubókina?

  Ertu byrjuð að skrifa “nótur”???

  mamma

 2. Þetta minnir mig á comment frá þér í gamla daga litla mín.

  “Það þýðir mikið að vera að ala mann upp í sjálfstæði og að hafa skoðanir – svo gengur það bara stundum og stundum ekki eftir ykkar geðþótta.”

  Það er eins með jafnréttið.

  kveðja mamma

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading