Til lykke søde Liva kusine


Kære Liva. Vi håber du får en rigtig god dag i Toronto, med mor, far og lille søster. 🙂

Her går det lidt bedre med den småpessimistiske husfrue og mor 🙂 Selv om her lugter, så ligger lejligheden i et meget godt kvarter, sådan børnefamilieagtigt set og i går var Máni inde og besøge naboen – en dreng på 5 år. Kim fik også kaffe, og så blev Máni og legede i en times tid. Så det er jo super positivt. Den lille dame er ved at blive lidt utilfreds, da hun ikke kan kravle. Hun ruller rundt og vil helst kunne orme af sted. Om aftenen vil hun holde os med selskab, så nu må moderen tage sagen i egen hånd. Jeg må til at vække hende om morgenen, selv om formiddagsmørket, ikke hjælper på trangen til at stå op og komme i gang med dagen… men jeg har jo heller ikke godt af at ligge og sove hver morgen til klokken 10, selv om jeg sover ret dårligt for tiden. Selv Kim forslog at der nok var jordstråler under vores seng :)…

Nåh, hun brokker sig og vil have opmærksomhed… knus herfra, E.

- 1 kommentar til Til lykke søde Liva kusine

One Reply to “Til lykke søde Liva kusine”

  1. Tak for det! Og tak for jeres telefonbesked. Vi får net i morgen, så bliver det hele lidt nemmere – i det mindste kommunikationsmæssigt 😉
    Liva har leget med sine gaver og talt i telefon med mormor og morfar. Nu skal vi hjem og have kage.

    Flot at Röskva ruller 🙂 Asta er vist lidt langsom – hun vender sig kun fra ryg til mave, ikke omvendt, af uransagelige årsager… Eller måske ikke så uransagelige: Moren er for dårlig til at placere hende på maven 😉

    Knus, Anna og Liva

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading