Bedre sent end aldrig…

Så er weekenden ved at være overstået. Og hvad har vi så nået? Gennem tung og heftig analyse fandt jeg ud af at alle de stakler der har et digitalt kamera, de skal fremkalde deres billeder for de sidste 6 måneder i Februar og September. Fordi begge måneder som regel er ret begivenhedsfattige, og fordi at billedebunken derved vil indeholde enten en omgang efterårferie og juleferie, eller en omgang sommerferie og forår – hvor der som regel bliver taget mange billeder. Så det har vi gjort – og sat omkring 250 billeder i albums. rart. Så nærmer vi os også en færdiggørelse omkring detaljerne til Röskvas dåb, hvilket også er meget rart. Og i går havde Óliver en af sine sjældne dage. Han var fuldstændig på tværs – hele dagen. Hvilket egentlig ikke var så irriterende da det er så sjældent han er det, men måske nærmere interessant at iagttage. Og meget godt for Máni, da han så slap for at være den der skulle går med dagens “Sure Hat”. Og så nærmer vi os den sidste uge for min udstilling i denne her omgang. Og indtil videre er der solgt 5 billeder, så det er superfedt. I anledning af det, så er der her lidt video fra aftenen. Håber I har det rart derude, vi snakkes ved.

PS: Bare fordi jeg lige faldt over det – Franske netvibes.com har nu både fået facebook, flickr, og google calendar support. Og er altså den svedigste startside man kan grave op for sin browser… Og nogen har stjålet Norske Operas “Speed Dial” feature og har lavet et plugin til firefox. Endelig. Og hvad med divShare – er det måske ret smart?

Blogged with Flock

- 1 kommentar til Bedre sent end aldrig…

One Reply to “Bedre sent end aldrig…”

  1. Hæ gaman að heyra að þú ert búinn að selja 5 myndir, þær eru líkar flottar.
    það hefði verið gaman að vera fluga á vegg í dag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Discover more from emtekaer.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading